Heeft u geen plek meer in uw eigen garage of bezit u geen garage en u wilt de auto stallen in de winter? In elk geval bent u van plan om langdurig geen gebruik te maken van uw auto en u wilt uw auto stallen bij een betrouwbare onderneming met uitstekende voorzieningen met betrekking tot uw auto? Uw auto veilig stallen doet u dan bij Carstorage&Go! In deze multifunctionele loods staat uw auto veilig en hoeft u zich geen zorgen te maken voor eventuele schade aan uw auto wanneer u deze buiten zou laten staan. Bel Carstorage&Go of bezoek de opslagloods in Den Haag!Carstorage&Go: Uw auto stallen en verzekerd zijn van uitstekende faciliteiten.

Uitstekende faciliteiten

De loods geniet van uitstekende voorzieningen op het gebied van auto stallen en deze wordt volledig onderhouden door medewerkers met een ware liefde voor auto’s. Naast het bieden van een veilige onderkomen, schenkt Carstorage&Go ook de juiste aandacht aan uw auto tijdens de autostalling. Bijkomende voordelen bij Carstorage&Go zijn:

  • Het gebruik van een beschermhoes
  • Het gebruik van een opvangbak
  • De mogelijkheid tot een accuaansluiting
  • Controle luchtkwaliteit en temperatuur

Uw auto stallen bij Carstorage&Go gaat gepaard met het gebruik van o.a. een beschermhoes.Zo wordt vuil aan uw auto tegengegaan door het gebruik van beschermhoezen. Het is namelijk zo dat schadelijke stofdelen zich opstapelen wanneer een auto langdurig stil staan. Deze stofdelen kunnen vervolgens moeilijker verwijderd worden als gebruikelijk. Bij Carstorage&Go gaat de stalling van uw auto om deze reden altijd gepaard met een effectieve beschermhoes. Ook wordt het verlies van olie voorkomen door het gebruik van een opvangbak en heeft u de mogelijkheid om de accu van de auto te koppelen aan de druppellader.

Auto stallen en veiligheid?

Carstorage&Go biedt u tevens de zekerheid voor een veilige auto opslag. De gehele opslagloods is geïnstalleerd met videocamera’s waarbij verschillende omgevingen continu gemonitord worden. Daarnaast is de opslag beveiligd met elektrische koppelingen en vinden er inspecties plaats door medewerkers van Carstorage&Go. Het auto stallen bij Carstorage&Go betekent toezicht op uw auto op iedere uur van iedere dag!

Neem contact op met Carstorage&Go en vraag naar de mogelijkheden!

Comments are closed.

Post Navigation