LogoANO BV is gevestigd in Den Haag en is een erkend loodgietersbedrijf. U mag van ons dan ook service en kwaliteit verwachten. Daarnaast hanteren wij een aantrekkelijk tarief. Onze loodgieters zijn goed opgeleid en beschikken over veel kwaliteiten en wij verrichten veel meer diensten dan de standaard loodgieterswerkzaamheden. U kunt dan ook met een gerust hart de volledige renovatie van bijvoorbeeld de badkamer uit handen geven aan ANO BV. Ons werkgebied beslaat Den Haag en wijde regio waaronder onder meer de plaatsen Leiden, Wassenaar, Delft en Rijswijk. Onze unieke 24/7 bereikbaarheid zorgt er voor dat problemen met lekkage of verstoppingen snel zijn verholpen.

Diensten van ANO BV

De diensten van loodgietersbedrijf ANO BV bestaan onder meer uit het verbouwen, plaatsen, renoveren, repareren en onderhouden van

  • Badkamers
  • Keukens
  • Toiletten
  • Cv-installaties
  • Geisers, boilers en expansievaten

Daarnaast verzorgen wij tal van andere diensten zoals het leggen van leidingen. Wij leggen zowel gasleidingen als waterleidingen en ook op het gebied van elektra kunnen wij uw opdrachten uitvoeren. Indien dit nodig is kunnen wij het benodigde stucwerk verzorgen, schilderen wij muren en houtwerk, betegelen wij sanitaire ruimtes en uiteraard adviseren wij u ook graag bij keuzes op het gebied van materialen en kleuren. Alle diensten zijn beschikbaar in een wijde omgeving van Den Haag.

Verstoppingen en lekkages

Niets is zo vervelend als een toilet dat niet goed werkt, een bad dat niet goed leeg wil lopen of ergere zaken zoals lekkage van het dak. Dergelijke ongemakken kunnen ook nog eens zorgen voor extra schade aan uw pand, zowel binnen als buiten. Verstoppingen en lekkages dienen dan ook zo snel mogelijk te worden verholpen en ANO BV helpt u daar graag bij. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van verstoppingen en lekkages en komen graag in de regio Den Haag uw problemen verhelpen. Lekkage in de keuken, op het dak, een verstopte regenpijp, een toiletpot die overstroomt, meld het ons en wij komen zo snel mogelijk naar u toe. ANO BV beschikt over de meest geavanceerde apparatuur om verstoppingen en lekkages op te sporen en wij zorgen ervoor dat uw problemen definitief tot het verleden behoren.

Comments are closed.

Post Navigation