Woonwinkel leidenRodenburg-Van der Meel in Leiderdorp is hét adres voor uw totale woninginrichting in Leiden en omgeving. Wij bieden een uitgebreid pakket mogelijkheden voor de aankleding van alle vertrekken van uw huis of bedrijfspand. Bent u op zoek naar een meubelstoffeerder in Leiden of Leiderdorp, wilt u nieuwe gordijnen en tapijt? Rodenburg-van der Meel heeft een bijzondere ruime keuze uit karpetten, linoleum, overgordijnen en alles wat u verder nodig heeft om uw huis te restylen. Uiteraard helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen en onze styliste adviseert u ook over inrichting. Kom eens langs in Leiderdorp en laat u verrassen door het ruime en gevarieerde aanbod in onze woonwinkel.

Het aanbod van woonwinkel Rodenburg-Van der Meel

Voor project- en woninginrichting gaat u naar Rodenburg-Van der Meel in Leiderdorp. Voor uw vloeren bieden wij een ruim assortiment pvc-vloeren, linoleum en laminaat, tapijt, karpetten en inloopmatten. Met een inloopmat bespaart u flink op schoonmaakkosten van uw tapijt en op een stenen ondergrond zorgt een mooie inloopmat voor een warmere uitstraling van de ruimte. U kunt uw vloerbedekking zelf leggen maar wij leggen uw tapijt en laminaat graag voor u. Voor de ramen verzorgen wij de aankleding zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde. Kies uit een groot assortiment gordijnen, zowel overgordijnen als vitrage. Daarnaast kunt u in de woonwinkel in Leiderdorp ook terecht voor luxaflex, shutters en jaloezieën en kiest uit een ruim aanbod. Onder woninginrichting verstaan wij ook de buitenzijde van uw woning: zonwering. Zonwering houdt uw huiskamer of slaapkamer heerlijk koel tijdens warme dagen maar voorkomt ook verkleuring van uw meubilair.

Woninginrichting Leiderdorp en Leiden

Naast het grote aanbod op het gebied van woninginrichting zoals vloerbedekking en gordijnen vindt u bij Rodenburg-Van der Meel ook extra’s. Insectenwering bijvoorbeeld zoals hor systemen voor ramen en deuren. Tevens stofferen wij uw stoelen en banken zodat deze er als nieuw uitzien en een nieuwe ronde meekunnen. Wij stofferen uw favoriete stoel in de kleuren en met de stoffen die u wilt. Kom gerust eens kijken in onze woonwinkel en laat u adviseren door onze styliste. Onze styliste is expert in het samenvoegen van twee of meer stijlen, bijvoorbeeld als u gaat samenwonen. Neem een plattegrond mee van uw woonkamer of slaapkamer voor optimaal advies. Voor woninginrichting in Leiden en omgeving gaat u naar Rodenburg-Van der Meel in Leiderdorp.

Comments are closed.

Post Navigation